Rekisteriseloste

Osoite Iwear Ky
Postiosoite: Salituntie 5 24800 Halikko Finland
Puhelin 0400426639
Yhteyshenkilö Irma Järvenpää
Sähköposti info@iwear.fi

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Iwear Ky, Salituntie 5 24800 Halikko Finland

2. Rekisteriin liittyvät kysymykset 0400426639

3. Rekisterin nimi

Iwear.fi

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Iwear.fi:n asiakasrekisteriä käytetään olemassa olevien asiakassuhteiden hoitoon, asiakasyhteydenpitoon, markkinointiin ja muuhun vastaavaan tarkoitukseen. Rekisterin tietoja käytetään iwear.fi:n omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan kirjautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä antamat tiedot.

6. Säännön mukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin yhteys- ja muut asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

Asiakkuusuhde katsotaan alkaneeksi, kun asiakas kirjautuu iwear.fi:n sivuille tai osallistuu iwear.fi:n järjestämään kilpailuun tai arvontaan.

7. Rekisterin suojaaminen

Iwear Ky säilyttää asiakasrekisterin konekielistä aineistoa. Asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen sovitut henkilöt. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti varmuuskopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan.

8. Tietojen luovutus ulkopuolisille

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

9. Tietojen luovutus ulkomaille

Tietoja ei siirretä EU:N talousalueen ulkopuolelle.