Voit kokeilla tuotetta huoletta kotonasi. Älä irroita tuotteesta tuoteselostemerkintöjä- ja lipukkeita ennen kuin olet päättänyt pitää tuotteen. 

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, se käy helposti Postin Asiakaspalautuksena. Tuotteilla on ilmainen 14 päivän palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön.

HALUTESSASI PALAUTTAA TUOTTEEN: Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme sähköpostilla info@iwear.fi tai soittamalla puh. 0400 426639. Täytä lähetyksen PALAUTUSLOMAKKEESEEN yhteystietosi ja palauttamisen syy. Tuotteen hinta hyvitetään palautuksen saavuttua. Hyvitys maksetaan vain tuotteen ostajan tilille. Palauta tuote alkuperäisissä pakkauksissaan ja alkuperäisessä lähetyspussissa/-laatikossa. Toimita tuote postin kirjelaatikkoon (alle 2kg) tai postitoimipaikkaasi. Kiinnitä "ASIAKASPALAUTUS"-tarra pakettiin. Halutessasi kuitin palautuksesta, tulee se palauttaa postitoimipaikkaan.

HALUTESSASI VAIHTAA TUOTTEEN: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (puh. 0400 426639 / info@iwear.fi) ja neuvomme Sinua henkilökohtaisesti tuotevaihtoon liittyvissä kysymyksissäsi. Hyvitämme Sinulle yhden kerran tuotevaihdosta aiheutuvat palautuskulut ja toimitamme vaihtotuotteen ilman lähetyskuluja Vaihtaessasi tuotteen halvempaan, hyvitämme Sinulle erotuksen. Vaihtaessasi tuotteen kalliimpaan tuotteeseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tai puhelimitse.