Tietoa tuotteistamme

Iwearin tuotevalikoimaan valitaan korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja ja tunnettujen valmistajien tuotteita.

Audimas-tuotemerkki (kotimaa Liettua) on Suomessa vielä uusi merkki, mutta Audimas-tuotteet ja korkea laatu tunnetaan jo monessa Euroopan maassa. Audimas laatuun luottavat kuluttajien lisäksi monet suuret urheilumerkkibrandit (Nike, Röhnisch, Casall), jotka ovat valmistuttaneet omia tuotteitaan Audimaksen alihankintana.

Rucanor on tunnettu, Euroopan suurimpiin lukeutuva maailman laajuinen urheilubrandi (kotimaa Hollanti), jolla on vuosikymmenten kokemus urheilutekstiileistä ja -välineistä.  PureLime on skandinaavinen (kotimaa Tanska) naisten urheiluvaatebrandi, jonka markkina-alueena on käytännössä koko maailma.

Me Iwearissa luotamme edustamiimme tuotteisiin, valmistajiin ja tuotemerkkeihimme sataprosenttisesti. Uskomme saavamme  Sinunkin luottamuksesi tuotteisiimme, kun olet niihin tutustunut. Haluamme Sinun saavan liikunnan nautinnosta vielä enemmän irti laadukkailla urheiluasuilla.

 

Alla taulukossa on kerrottu tuotteidemme materiaaleista ja ominaisuuksista enemmän.

(Kuvan asu: PureLime) 

 

 

Materiaalit
CIBA TINOSAN on antibakteerinen viimeistely, joka pitää materiaalin pitkään raikkaana. LYCRA on sekoitus luonnon materiaalista ja synteettisistä kuiduista. Vaatteet ovat joustavia, kestäviä ja muotonsa säilyttäviä. AQUAMOVE poistaa kosteuden iholta ja kuivuu nopeasti.
FLEXX on funktionaalinen, joustava ja kevyt materiaali. Se ei kutistu pesussa ja säilyttää muotonsa ja värinsä. SCOTCHGARD on pehmeä, hengittävä materiaali ja poistaa kosteutta iholta. SENSITIVE hengittää ja kuivuu nopeasti sekä tukee ja suojaa vartaloa.
MICROMODAL on erittäin pehmeä, kevyt ja miellyttävä luonnon materiaaleista valmistettu TACTEL on tuotemerkki, joka takaa materiaalin uuden kuituteknologian mukaiset ominaisuudet: pehmeys, keveys, hengittävyys, nopea kuivuminen ja helppohoitoisuus FRESCO suojaa ihon hygieniaa ja pitää raikkaana. Estää hienhajua.
TEFLON kuitumainen rakenne suojaa sateelta ja kosteudelta. Se on hengittävä, miellyttävä ja helppohoitoinen. EVER QUICK DRY hengittää ja kuivuu nopeasti ja pitää vartalon viileänä. COTTON on luonnollinen materiaali. Se on pehmeä, hengittävä, miellyttävä ja kestävä
SUPPLEX on puuvillamainen, nopeasti kuivuva ja hengittävä materiaali. BREATHE_DRI hengittävä materiaali, joka poistaa kosteutta iholta. Kuivuu nopeasti. Joustaa ja tukee. POLYAMIDI/ELASTAANI hengittää, poistaa kosteutta iholta ja tukee lihaksia.